Καλώς ήρθατε στην καινούργια πλατφόρμα υποστήριξης πελατών της εταιρείας Techplace Tickets, όπου ο στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Δημιουργία Λογαριασμού

Αρχικά, για να χρησιμοποιήσετε την καινούρια μας υπηρεσία, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό θα χρειαστεί να εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία:

  • το ονοματεπώνυμό σας ή το όνομα της εταιρίας ή το όνομα της ιστοσελίδας σας,
  • το email, το οποίο στη συνέχεια θα χρησιμοποιείτε για να κάνετε είσοδο και θα δέχεστε τις απαντήσεις στα αιτήματα που δημιουργείτε,
  • ένα συνθηματικό

Τέλος, πατήστε “Δημιουργία λογαριασμού”.

 

Δημιουργία Νέα Αιτήματος

Εφόσον έχετε κάνει είσοδο με τον λογαριασμό σας, μπορείτε, είτε να προβάλετε τα αιτήματά σας, είτε να φτιάξετε ένα νέο αίτημα. Για να συνεχίσετε με νέο αίτημα πατήστε “Νέο αίτημα υποστήριξης”.

 

Θα εμφανιστεί η φόρμα υποστήριξης, όπου πρέπει να επιλέξετε τον να εισάγετε ένα Θέμα ως τίτλος του αιτήματος και μία αναλυτική περιγραφή του και να επιλέξετε το Τμήμα στο οποίο απευθύνεται το πρόβλημα σας και τέλος πατήστε “Υποβολή αιτήματος”.

 

Μετά την υποβολή του αιτήματός σας, μπορείτε να δείτε αν απαντήθηκε το αίτημά σας. Πατώντας στον τίτλο του αιτήματος μπορείτε να προσθέσετε μία απάντηση για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το πρόβλημά σας.

Να σημειωθεί ότι θα ενημερώνεστε μέσω email για κάθε απάντηση ή αλλαγή κατάστασης του αιτήματός σας, στη διεύθυνση email με την οποία έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας.

 

 

Είσοδος για προβολή αιτήματος ή απάντηση σε αίτημα

Για να δείτε την απάντηση που σας έχει έρθει από τον εκπρόσωπό μας ή/και να απαντήσετε σε κάποιο αίτημα, θα χρειαστεί να κάνετε είσοδο.

Για την είσοδό σας στο Techplace Ticket System εισάγετε το email το οποίο δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και το συνθηματικό που είχατε επιλέξει.

 

Σημείωση: Παρακαλούμε να προσθέσετε τη διεύθυνση ticket@techplace.net στις επαφές σας για να αποφευχθεί τυχόν παράδοση των απαντήσεων στο φάκελο ανεπιθύμητων.